недела, 22 јануари 2017
мкденес / Бизнис вести / Македонски телевизии

Македонски телевизии

Најдобрите македонски готвачи се подготвуваат за нови походи: Следна дестинација за освојување медали – Светски готвачки натпревар во Турција (видео)

готвачи

Здружените не професионални готвачи MACEDONIAN MULTIETNIC CULINARY CHEF’s – MMCC ,чии цели се афирмирање и унапредување на гастрономијата во Македонија, успешно ја промовираат нашата земја со умешноста и уметноста на готвењето за што веќе се закитија со 10 медали на  Меѓународен гастрономски фестивал БХ Дукат 2016 активно се подготвува за следните …

повеќе... »

Ново македонско музичко шоу “Кастинг талент шоу” -Игор Џамбазов, Сара Мејс и Игор Дурловски членови на жирито (видео)

Два месеци со “Кастинг талент шоу – Тајно моја” на Канал 5 телевизија. Новото македонско музичко шоу “Кастинг талент шоу” започнува во понеделник, 28 ноември во 21.30 часот на Канал 5 телевизија. Како што веќе објавивме, се работи за музички формат, организиран од страна на МОБ во копродукција со 3Д …

повеќе... »
Translate »